Apple servisimiz, Apple marka Macbook Air, Macbook Pro, iMac , Mac Pro, iPhonenin tüm modeleri ve iPadın  modellerine özel servis hizmeti vermek üzere 2010 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Servisimiz; donanımlı teknik servis laboratuvarı, profesyonel ekip ve çözüm ortakları ile bilgi ve iletişim teknolojilerini en iyi biçimde kullanarak, inovatif yapısı sayesinde kısa sürede gelişen, yenilikçi uygulamaları ile sektörde örnek alınan ve takip edilen bir teknik servis haline gelmiştir.

Apple servisimize gelen cihazlarınızın öncelikle arıza tespiti yapılır. Tarafınıza yaşanan arıza bildirilerek onarım, değişim, bakım ve fiyat konusunda bilgi verilir. Kullanıcı onayı olmadan cihaza herhangi bir işlem yapılmaz. İşlemleri tamamlanan cihaz kullanıcısına 6 ay ile 3 yıl arasında değişen servis garantisiyle teslim edilir.

 servisimiz geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Apple servisimiz kullanıcılar için teknik çözümler, (anakart tamiri, fan değişimi, upgrade hizmeti, kasa tamiri, bilgisayar bakım hizmeti,kamere değişimi, ekran değişimi , şarj soketi değişimi , batarya değişimi vb…) yedek parça temini, işletmeler için sözleşmeli servis hizmeti ve internet çözümleri sunmaktadır. Ayrıca Apple servisimiz sahip olduğu  tecrübe ve bilgi birikimini eğitimler, seminerler ile bilişim alanında kendini geliştirmek isteyen  kurumlara aktarmaya devam etmektedir.




ŞİMDİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN: 0536 332 6961